Login

03.09.2014 | 09:09 uur

Ouder: langs de lijn of erover?

Gedrag van ouders langs de lijn, het thema is hot en we vinden er met z’n allen van alles van. Wie staat er nou eigenlijk stil bij hoe je over komt op een sportend kind en wie denkt nou echt bewust na over wat zijn bijdrage toedoet of afdoet aan het met veel plezier en sportief en respectvol sporten van zijn kind?

Op zaterdag 20 september vragen de Venlose voetbalverenigingen, verenigd in Venloverbroedert, op een bijzondere manier aandacht voor de rol en het gedrag van ouders langs de lijn.

Voorafgaande aan alle wedstrijden tussen E of F pupillen ontmoeten de teams en hun ouders elkaar en krijgen de ouders uit handen van de kinderen iets speciaals uitgereikt. Daarmee vragen ze op hun manier aandacht voor het gedrag van hun ouders. Tevens wordt er een toeschouwerszone geïntroduceerd die er toe moet bijdragen dat de kinderen de ruimte krijgen om met plezier hun spel te spelen.

Venloverbroedert is een samenwerkingsverband tussen alle Venlose voetbalverenigingen, de KNVB, VVV-Venlo en de Scheidsrechtersvereniging Venlo en Omstreken. Het initiatief is ontstaan uit een conflict tussen twee jeugdteams in de regio Venlo. Uitgangspunt is dat de verenigingen elkaar weten te vinden en de onderlinge verstandhouding gaan vergroten : Met elkaar in plaats van tegenover elkaar. Het uiteindelijke doel : Het vergroten van het plezier en onderling respect op en rond de voetbalvelden.

33.186 aanvoerders!

111%

Dit seizoen gaan we voor 30.000 Aanvoerders.

Geef het door en verzamel zo veel mogelijk voetballiefhebbers die zich verantwoordelijk voelen voor onze sport.

Dan maak je kans op unieke voetbalprijzen! Ik ben een Aanvoerder, jij ook?

ik sluit me ook aan!